stm-team

STM S.p.A.
www.stmspa.com

1976 godina bila je prekretnica za mali tim inžinjera koji se odvojio od znanstvenog zavoda Bolonjskog sveučilišta i krenuo u poduzetničke vode. Od prvog dana misija je bila samo jedna – proizvodnja kvalitetnih reduktora, elektromotora i prijenosnika snage namijenjenih industriji i općim primjenama. Tijekom devedesetih godina uložen je veliki napor u kompletan redizajn starih i konstrukciju potpuno novih linija proizvoda. Kao rezultat danas imamo vrlo konkurentnog proizvođača s najširim spektrom proizvoda u Europi.

MetalWork S.p.A.
www.metalwork.it

Osnovana 1967. godine, tvrtka MetalWork krenula je u proizvodnju pneumatskih priključaka. Vrlo brzo pod utjecajem kvalitetne strategije, u proizvodnji se nalazi kompletan spektar proizvoda industrijske pneumatike. Pneumatski cilindri, ventili, fitinzi i kompletna priprema komprimiranog zraka zaokružuju proizvodni program sadržan u više od 800 stranica kataloga. Specifičan management osigurava najviši stupanj kvalitete uz ekstremno brze rokove isporuke i stimulativne cijene.

metalwork

cme-logo

CME S.r.l.
www.cmesrl.com / www.elvem.it

Tvrtka CME na europskom tržištu već niz godina zauzima posebno mjesto u proizvodnji elektromotora, a kao glavno obilježje ističe se fleksibilnost u prilagodbama i manjih serija. Ogroman broj dodatnih opcija dostupan je po konkurentnim cijenema i uz standardne rokove isporuke. Posebna kućišta malih gabarita, različitita dodatna oprema, posebni namoti i elektro priključci za CME nisu komplikacija već specijalnost. Standardni elektromotori dostupni su na upit sa našeg skladišta ili skladišta proizvođača. U svakom trenutku na skladištu tvrtke ELVEM može se naći standardni elektomotor snage do 355 kW. Uz našu brzu reakciju, motori velikih snaga u pogon su pušteni već dan nakon prvog kontakta.

FUJI Electric
www.fe-frontrunners.eu

Iako FUJI kao brand ne treba posebno predstavljati, njihova serija frekventnih Fuji Electric pretvarača zaslužuje pažnju. U moru proizvođača FUJI odlučuje biti poseban i nastavlja njegovati poslovičnu japansku kvalitetu i nudi ogroman spektar funkcija, kao i specijaliziranih linija proizvoda. Kod njih se i dalje smatra da svaka aplikacija zaslužuje posebnu pažnju i specifično rješenje.

fuji-electric